Стан постраждалих від вибуху у Будинку профспілок із Львівщини – стабільний

Стан постраждалих від вибуху у Будинку профспілок із Львівщини – стабільний

28.02.14 16:50 0 622
Стан двох хлопців з Львівщини, які постраждали від вибуху у Будинку профспілок в Києві і яких вивезли на лікування в Польщу, – стабільний.

Про це 27 лютого на прес-конференції повідомив начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб.

«Вони в Польщі. За нашими даними, стан їх стабільний, вони проходять лікування, погіршень немає. Все йде так, як має йти», – зазначив він.

Як повідомлялось, внаслідок вибуху у Будинку профспілок16-річний Назар Держило з Львівщини втратив ліве око, за оцінками медиків, шанси врятувати праве – дуже високі. Також у нього діагностовано відкриту черепно-мозкову травму та перелом виличної кістки.

У Романа Дзівінського з Львівщини, як інформував нардеп Роман Ілик, – складна комбінована травма, струс головного мозку, контузія органів грудної клітки, ампутація лівої руки, втрачено три пальці правої руки, опіки обличчя, вух, грудної клітки, обидвох стегон. Він перебував у реанімаційному відділенні 8-ї міської клінічної лікарні Львова.

Як відомо, станом на 27 лютого Львів відправив у закордонні клініки 15 осіб з важкими травмами, які потребують високотехнологічного лікування та реабілітації.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ