У Києві в реанімації – працівник ЛМР, який дістав вогнепальне поранення

У Києві в реанімації – працівник ЛМР, який дістав вогнепальне поранення

28.02.14 13:35 0 660
У реанімації однієї з київських лікарень перебуває працівник Львівської міської ради, у якого – важке вогнепальне поранення. Зважаючи на стан потерпілого, наразі його не можна перевезти до Львова.

Про це 27 лютого на прес-конференції повідомив начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб.

Він зазначив, що володіє інформацією про львів’ян, які перебувають у важкому стані в реанімації в київських лікарнях. Однак кількість потерпілих назвати наразі не може.

Зі слів Володимира Зуба, потерпілі у лікарнях Києва зараз розпорошені, відтак, вони моніторять інформацію про постраждалих львів’ян.

«Є декілька осіб, за якими я особисто слідкую, але поки що вони нетранспортабельні. Там, зокрема, є пацієнт, який є працівником ЛМР. У нього важке вогнепальне поранення. Ми не можемо його забрати, оскільки станом на вчора він був нетранспортабельний. Але йому допомогу надають, – розповів начальник управління охорони здоров’я ЛМР. – Таких є декілька пацієнтів зі Львова».

З його слів, потерпілий працівник ЛМР перебуває в реанімації. Біля нього перебувають родичі. Місцеві активісти моніторять ситуацію. За можливості, його перевезуть до Львова.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку усі небайдужі ...
Наступна новина: В Рівному ЖКП „ПОКРОВСЬКЕ” ...

КОМЕНТАРІ