Звернення Івано-Франківської міської ради до мешканців Івано-Франківська

Звернення Івано-Франківської міської ради до мешканців Івано-Франківська

28.02.14 14:23 0 661
На засіданні позачергової 42 сесії міської ради депутати одноголосно підтримали звернення до мешканців міста

Шановні мешканці Івано-Франківська!

в Україні склалася важка соціально-економічна та політична ситуація. Режим повалено! Перед нами стоять нові завдання!

У цей складний для держави період ми не повинні піддаватися на провокації, допускати до дестабілізації ситуації в місті і зробити все для того, щоб гарантувати безпеку громадян.

Зараз з'являється багато провокаторів, що прикриваються авторитетним іменем загонів самооборони, які своїми діями провокують громадян та закликають до протиправних дій. У цій непростій ситуації міська рада робить усе можливе, щоб зберегти стабільність, щоб забезпечувати громадський порядок в місті Івано-Франківську.

Щоб не допустити диверсій, актів вандалізму та нищення майна, ми палагоджуємо співпрацю та координуємо свою роботу із громадськими організаціями, політичними партіями, загонами самооборони, Громадською радою, правоохоронними органами, обласним штабом національного спротиву.

Вважаємо недопустимою дестабілізацію роботи установ та організацій, які забезпечують життєдіяльність міста Івано-Франківська: лікарень, освітніх закладів, магазинів, банківських установ, підприємств водопостачання, енергопостачання, газопостачання, транспорту та зв'язку тощо.

Якщо вам відомо про підготовку провокацій в місті Івано-Франківську просимо звертатися на лінію 102 та службу оперативного реагування Івано­-Франківського міськвиконкому 15-80.

Від кожного з нас залежить спокій і порядок у нашому місті! Будьмо терплячими: ідуть часи, важкі для усієї нашої держави. Зараз важливо працювати - просто виконувати свою щоденну, але таку важливу роботу - важливу для людей, для міста, для держави.

Будьмо єдиними, не допускаймс розколів. Станьмо разом проти зовнішніх викликів і проблем на захисті нашої стабільності.

Віримо, що ми пройдемо ці випробування з гідністю.

Слава Україні!

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ