Івано-Франківська міська рада прийняла рішення «Про розірвання договору оренди»

Івано-Франківська міська рада прийняла рішення «Про розірвання договору оренди»

28.02.14 12:45 0 708
Відбулось засідання позачергової 42 сесії Івано-Франківської міської ради

Текст рішення

Про розірвання договору оренди

Враховуючи заяву директора ТОВ «Торговий сервіс» про розірвання договору оренди нежитлових приміщень критого ринку, розташованих за адресою вул. Дністровська, 5 у м. Івано-Франківську, рішення виконавчого комітету міської ради № 91 «Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення «Про скасування рішення Івано-Франківської міської ради», на підставі п. 6.2 договору оренди № ДО - від 23.01.14, ст. 26 ЗУ «Про оренду державного та комунального майна» сесія міської ради

вирішила:

1. Скасувати рішення Івано-Франківської міської ради «Про схвалення тексту договору оренди нежитлових приміщень торгового комплексу за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Дністровська,5» від 29.12.11 № 544 – 18.

2. Достроково розірвати договір оренди нежитлових приміщень площею 14 167,72 кв.м, що розташовані в цоколі та на першому поверсі будівлі критого ринку за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Дністровська, 5.

3. Житлово-експлуатаційній організації №9 (Андрусяк Л.Г.) прийняти на баланс будівлю критого ринку загальною площею 14167,72 кв.м., розташовану за адресою: м.Івано-Франківськ, вул. Дністровська, 5, ринковою вартістю 20099190 грн. без ПДВ (двадцять мільйонів дев'яносто дев'ять тисяч сто дев'яносто гривень без ПДВ), визначену згідно із звітом про вартість об'єкта оцінки, складеним ТОВ «ЕКА-Захід» станом на 31.08.11.

4. Начальнику міського відділу УМВС У м. Івано-Франківську Чекмарьову Р.В. забезпечити охорону зазначених приміщень та правопорядок на території ринку.

5. Рішення вступає в силу з моменту його прийняття.

6. Це рішення опублікувати в газеті «Західний кур'єр».

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову.

Міський голова Віктор Анушкевичус

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ