На Прикарпатті "Самооборона" разом із міліцією патрулює місто. Ветерани ОВС також не залишились осторонь

На Прикарпатті "Самооборона" разом із міліцією патрулює місто. Ветерани ОВС також не залишились осторонь

28.02.14 11:10 0 673
Система працює в декількох напрямках, зокрема це піші та автомобільні патрулі, охорона об’єктів та блок-пости на в’їздах у місто. Завдяки допомозі небайдужих громадян було збережено спокій жителів обласного центру.

- Основна мета патрулів – на практиці продемонструвати всім, що ситуація є контрольованою, і що в підтриманні порядку зацікавлені як правоохоронці, так і громадяни, адже це наш край, тож нам не байдуже, що в ньому відбувається,- зазначає начальник обласного УМВС Василь Фелик.

Перед патрулюванням – інструктаж. Відтак правоохоронці із активістами самооборони заступають у спільні патрулі. Маршрут патрулювання пролягає вулицями міста, правоохоронці із небайдужими громадянами націлені на конкретні завдання та мають план дій. Завдання – забезпечення громадського порядку та спокою жителів обласного центру.

Правоохоронці разом із активістами оберігають порядок у жовто-блакитних стрічках, пов’язаних на руці. Доба патрулювання пройшла успішно – тяжких злочинів не допущено. Активісти самооборони допомогли міліції задокументувати 4 дрібних хуліганства, одну особу із наркотиками та одного нетверезого водія.

А в центрі міста, до дільничного пункту №9, що по вул. Незалежності 37 («стометрівка») прийшли ветерани ОВС, які заявили, що не залишаться осторонь і також будуть допомагати правоохоронцям нести службу. Працівники міліції таку ініціативу оцінюють позитивно. Кажуть, за ними народ і досвідчені наставники, тож безпеку міста та області зберегти буде легко!

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ