В Івано-Франківській області правоохоронці спільно з громадськими активістами вилучили гральні автомати

В Івано-Франківській області правоохоронці спільно з громадськими активістами вилучили гральні автомати

28.02.14 15:09 0 693
У м. Надвірна працівники міліції спільно з громадськими активістами виявили факт надання послуг доступу до участі в азартних іграх.

В одному із приміщень райцентру було виявленота вилучено 12 гральних автоматів, 23 комп’ютерних блоків та 2 сервера. У даному закладі надавалися послуги усім охочим, хто хотів позайматися азартними іграми за допомогою системи Інтернет. Розпорядником закладу був адміністратор, який надавав доступ до комп'ютерів, та в разі виграшу видавав клієнтам гроші.

Наразі проводяться слідчі дії по встановленню організатора підпільного закладу з надання послуг у сфері грального бізнесу. Слідчим РВ УМВС області відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 203 з позначкою 2 ч.1 (Зайняття гральним бізнесом).

Міліція Прикарпаття попереджає громадян про кримінальну відповідальність за діяльність в сфері грального бізнесу та звертається з проханням до всіх мешканців краю повідомляти про місця розташування гральних закладів до міліції.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: обслуговуючий ...
Наступна новина: В Рівному з 19 ЛЮТОГО ПО 15 ...

КОМЕНТАРІ