На Рівненщині міліціонери затримали неповнолітніх викрадачів скриньок для пожертв

На Рівненщині міліціонери затримали неповнолітніх викрадачів скриньок для пожертв

28.02.14 08:57 0 772
Два підлітки заходили до торговельних закладів, хапали скриньки для збору благодійних внесків та втікали. Правоохоронці встановили причетність учнів сьомого та дев’ятого класів до трьох пограбувань у Дубні.

Працівники міліції затримали хлопців після пограбування 19 лютого у парфумерному магазині. Близько 18 години хлопці забігли до приміщення та вхопили дві скриньки, які знаходились на прилавку. Таким чином діти отримали 64 гривні. Після цього власники магазину звернулися до міліції.

Під час розслідування кримінального провадження правоохоронці встановили, що підлітки причетні ще до двох подібних пограбувань у магазині та аптеці. Проте до міліції у цих випадках не зверталися.

— Дубенські оперативники встановили та розшукали неповнолітніх, — зазначив начальник карного розшуку Дубенського МВ УМВС Юрій Іващук. — Ними виявилися мешканці міста Дубно. Хлопці із неблагополучних сімей. Як пояснили діти, у них не було грошей на пиво та сигарети.

Наразі розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Встановлено, що своїми злочинними діями хлопці заволоділи грошима у сумі близько 170 гривень.

Дубенський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Оформлeние СПД

КОМЕНТАРІ