У Рівненській області дубровицькі правоохоронці затримали крадія, який за два місяці здійснив чотири крадіжки з магазинів

У Рівненській області дубровицькі правоохоронці затримали крадія, який за два місяці здійснив чотири крадіжки з магазинів

28.02.14 16:47 0 716
Провівши ряд оперативних заходів, правоохоронці встановили особу, яка здійснювала крадіжки з магазинів у Дубровицькому районі. Працівники міліції затримали 26-річного Сергія, жителя села Переброди Дубровицького району, на «гарячому».

До Дубровицького райвідділу міліції упродовж двох місяців звернулося четверо власників продуктових магазинів та повідомили, що з приміщення зникли товарно-матеріальні цінності та гроші.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили особу, яка була причетною до скоєння цих крадіжок. Зловмисником виявився 26-річний Сергій, житель села Переброди Дубровицького району.

— Чоловік за допомогою пилки по металу, яку він приготував заздалегідь, перепилював навісні замки у магазинах, таким способом потрапляв усередину, — повідомив начальник Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Василь Зелінський. — Коли Сергія затримали працівники міліції, то він готувався здійснити ще одну крадіжку з магазину в селі Жадень Дубровицького району.

Зі слів начальника сектору карного розшуку Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області капітана міліції Миколи Сайчишина стало відомо, що під час затримання крадія при ньому була незареєстрована в законному порядку мисливська гладкоствольна вогнепальна зброя, яка перебувала в зарядженому стані.

Слідчими Дубровицького райвідділу міліції було відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєння злочинів передбачено позбавлення волі на строк до шести років.

На даний час щодо Сергія обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Катерина СЕМЕНЮК,

Дубровицький РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Монахов і Галюза на ...
Наступна новина: Стан постраждалих від ...

КОМЕНТАРІ