Чернівецька область: на одній з пожеж травмувалася людина

Чернівецька область: на одній з пожеж травмувалася людина

28.02.14 08:00 0 876
26 лютого у селі Верхні Станівці Кіцманського району виникла пожежа в літній кухні. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не направлялися, оскільки місцевим мешканцям вдалося ліквідувати пожежу за допомогою підручних засобів. На момент виникнення пожежі в приміщені знаходився чоловік 1956 року народження. Мешканці сусідніх будинків помітили пожежу і допомогли людині вийти з літньої кухні. Чоловіка з опіками тіла ІІ-ІІІ ступеня госпіталізовано в Кіцманську центральну району лікарню.

Того ж дня у селі Малинці Хотинського району горіла господарська будівля. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 7 міста Хотин та місцева пожежна команда села Клішківці Хотинського району. Дерев’яні конструкції будівлі сприяли швидкому поширенню вогню, тому існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані житловий будинок та літню кухню. Оперативні дії вогнеборців дозволили не допустити подальшого поширення вогню. На пожежі знищено покриття та перекриття господарської будівлі, пошкоджено речі домашнього вжитку. Бійці ДСНС врятували від знищення літню кухню та житловий будинок.

Всього минулої доби у Чернівецькій області зафіксовано 4 пожежі, під час яких рятувальники зберегли від знищення 4 будівлі.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ