Чернівецька область: під час пожежі в житловому будинку загинула людина

Чернівецька область: під час пожежі в житловому будинку загинула людина

01.03.14 08:09 0 957
27 лютого у селі Владична Хотинського району в житловому будинку виникла пожежа. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися, оскільки пожежа самоліквідувалася. На місці події виявлено тіло домовласника, чоловіка 1949 року народження. Як виявилося, чоловік проживав сам. Він заснув на печі та не відчув як ковдра з’їхала на шпаргат. Внаслідок цього почалося тління ковдри. Коли до будинку зайшов брат домовласника, то виявив тіло чоловіка вже без ознак життя. Вогнем пошкоджено ковдру, речі домашнього вжитку. Тіло загиблого направлено до СМЕ Чернівців для встановлення причини смерті.

Того ж дня у селі Нова Красношора Сторожинецького району горіла господарська будівля. Вогнеборці міста Сторожинець та місцеві пожежні охорони смт. Красноїльськ та села Чудей відразу виїхали на ліквідацію пожежі. Дерев’яні конструкції будівлі та сіно, яке знаходилося в господарській будівлі, сприяли швидкому поширенню вогню, тому існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані житловий будинок та господарську будівлю. Бійці ДСНС оперативно локалізували пожежу, запобігши подальшому розповсюдженню вогню. Полум’ям знищено покрівлю господарської будівлі, пошкоджено перекриття споруди. Завдяки оперативним діям пожежно-рятувальних підрозділів вдалося врятувати від знищення житловий будинок та господарську будівлю. Постраждалих немає.

Всього з початку року в Чернівецькій області виникло 108 пожеж, під час яких загинуло 8 буковинців, ще 4 людей отримали травми різної важкості. Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до мешканців краю: пам’ятайте, що нехтування правилами пожежної безпеки може призвести до трагедії.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЗВЕРНЕННЯ Ради ...
Наступна новина: В Луцьку надходять кошти ...

КОМЕНТАРІ