У Волинській області фахівці Міндоходів ознайомлюють майбутніх підприємців з особливостями користування електронними сервісами

У Волинській області фахівці Міндоходів ознайомлюють майбутніх підприємців з особливостями користування електронними сервісами

01.03.14 13:54 0 893
До послуг підприємницької спільноти більше десяти online сервісів, скористатися якими можна на веб-порталі Міндоходів.

Майже п’ятдесятьом учасникам навчання-тренінгу, що відбувся у Волинській обласній науковій бібліотеці ім. Олени Пчілки, завідувач інформаційно-комунікаційного сектору ГУ Міндоходів у Волинській області розповіла про найбільш запитувані сервіси у діяльності підприємців.

«Спеціальні навчальні тренінги для бажаючих започаткувати власну справу за участі кваліфікованих фахівців Міндоходів проводяться постійно. Усі, хто вирішив розпочати підприємницьку діяльність, мають можливість в ході безпосереднього спілкування з фахівцями Міндоходів, дізнатися про те, як правильно складати податкові звіти та яким чином за посередництвом сучасних інформаційних технологій відзвітуватися перед податковою інспекцією», - розповіла завідувач інформаційно-комунікаційного сектору ГУ МІндоходів у Волинській області Олена Нікотіна.

За словами посадовця, пропоновані нині електронні сервіси для платників податків враховують специфіку діяльності представників бізнесу усіх груп та громадян. А для того, щоб платники податків могли ефективно ними користуватися, фахівці Міндоходів постійно спілкуються з платниками податків та роз’яснюють особливості користування.

Довідково: з початку року фахівці територіальних підрозділів Міндоходів на Волині провели більше двадцяти навчань-тренінгів з податкової тематики.

Прес-служба ГУ МІндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі перша ...

КОМЕНТАРІ