Волинь: керівництво УМВС в області закликає до консенсусу і співпраці

Волинь: керівництво УМВС в області закликає до консенсусу і співпраці

01.03.14 10:40 0 1014
Лише за умови порозуміння між правоохоронними органами та громадськістю вдасться стабілізувати ситуацію та забезпечити спокій і безпеку волинян.

На цьому під час брифінгу наголошував виконувач обов’язків начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Михайло Руденко.

Керівник волинських правоохоронців наголосив на тому, що в обласному управлінні напередодні відбулася погоджувальна нарада за участю представників обласної ради, ВО «Майдан», «Правого сектору» та громадської ради при УМВС, під час якої обговорили основні питання щодо забезпечення правопорядку та безпеки громадян у регіоні. Окрім того, прийняли рішення про те, що керівництво УМВС та всі начальники міських і районних відділів міліції напишуть рапорти на звільнення, які будуть розглянуті новим начальником УМВС.

Однак, незважаючи на це, деякі посадовці все ж намагаються дестабілізувати ситуацію, закликаючи громадян вийти на акцію протесту щодо негайного звільнення виконувача обов’язків начальника УМВС.

З цього приводу Михайло Руденко зауважив:

– Я не покину багатотисячний колектив, адже відчуваю відповідальність за кожного працівника міліції. Піду з посади за умови, що новопризначений керівник обласного управління підпише відповідний наказ. Зараз основне наше завдання – забезпечити спокій і безпеку громадян.

Полковник міліції наголосив, що порушення досягнутих із активістами та представниками обласної влади домовленостей лише загострить ситуацію і стане початком деструктивного діалогу.

– Ми повинні згуртуватися, тоді нам вдасться налагодити роботу щодо забезпечення правопорядку, – підсумував Михайло Руденко.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: відбулась нарада ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ