Лучанин Павло Гордійчук дякує Миколі Романюку за облаштування доріжки до могили воїна «Небесної Сотні» Василя Мойсея

Лучанин Павло Гордійчук дякує Миколі Романюку за облаштування доріжки до могили воїна «Небесної Сотні» Василя Мойсея

01.03.14 15:14 0 1076
25 лютого у редакції газети «Волинь-нова» за «круглим столом» зібралися міський голова Микола Романюк, заступник голови обласної ради Ігор Гузь, народні депутати України попередніх скликань, представники волинської інтелігенції, громадські активісти, аби дати відповідь на питання: «Перемога настала. А чи настане громадянське примирення?». Після завершення дискусії до міського голови звернувся лікар Павло Гордійчук, який попросив допомогти в облаштуванні твердого покриття до могили воїна «Небесної Сотні» Василя Мойсея, яка знаходиться на Меморіальному комплексі «Вічна Слава». За його словами, сюди приходить щоденно багато людей, аби вклонитися Герою Майдана, приносять квіти, але там відсутнє тверде покриття. Тому Павло Гордійчук попросив міського голову облаштувати доріжку.

Микола Романюк дав доручення відповідним службам міської ради, аби вони негайно облаштували доріжку до могили Василя Мойсея.

І вже вчора до місця, де спочиває воїн «Небесної сотні», уже покладено бруківку.

Лікар Павло Гордійчук дякує міському голові Миколі Романюку за оперативне вирішення цієї проблеми та за те, що нині усі охочі можуть нормально підійти до могили Василя Мойсея. «Так роблять справжні патріоти нашої держави», – наголосив він.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ