Луцьк: під час патрулювання вулиць міста було поранено працівників міліції

Луцьк: під час патрулювання вулиць міста було поранено працівників міліції

01.03.14 10:17 0 1184
Уже більше тижня щоночі на патрулювання вулиць разом з працівниками міліції виходять представники спілки ветеранів Афганістану, ветеранів МВС та десантних військ, Народної самооборони, Автомайдану. Усі працівники міліції несуть службу у форменому одязі, з необхідним обмундируванням. Патрулювання міста здійснюється, як у пішому порядку, так і на автомобілях в усіх мікрорайонах міста з метою забезпечення громадського спокою, попередження злочинів та інших протиправних діянь.

Учора вночі під час такого патрулювання на проспекті Соборності поблизу кафе «Хурма» було виявлено групу осіб, які розпивали алкогольні напої. Працівники міліції та члени громадського формування підійшли до молодих людей з метою припинення адміністративного правопорушення і зробили кілька зауважень. Однак, один із трьох хлопців дістав травматичний пістолет та декілька разів вистрілив у працівників міліції та членів громадських формувань. У результаті, молодший сержант міліції отримав вогнепальне поранення в стегно, а одному з членів громадського формування куля пошкодила мобільний телефон, який знаходився в кишені штанів.

Під час затримання правопорушника тілесних ушкоджень також дістав й інший правоохоронець.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Луцького МВ УМВС України у Волинській області, яка вилучила гільзи, набої та пістолет «Зоракі».

Нині слідчим відділом міського відділу міліції ведеться слідство.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Росія: Навального посадили ...

КОМЕНТАРІ