Міський голова Микола Романюк розповів слухачам радіостанції «Луцьк» про останні події у житті міста

Міський голова Микола Романюк розповів слухачам радіостанції «Луцьк» про останні події у житті міста

01.03.14 12:32 0 865
27 лютого міський голова Микола Романюк виступив в ефірі радіостанції «Луцьк», під час якого обгорнено актуальні питання життєдіяльності міста та сьогодення.

Микола Романюк висловив свою точку зору про останні події у державі. Він розповів, яким чином у Луцьку буде увіковічнено пам'ять Героїв Майдану. Зокрема, за його словами, дано доручення головному архітектору міста внести пропозиції щодо спорудження пам’ятного знаку Героям Майдану на Меморіальному комплексі «Вічна Слава».

Крім того, він зауважив, що звернулися підприємці з ініціативою спорудження каплички на честь загиблих на Євромайдані на вул. П’ятницька гірка.

Також Микола Романюк зазначив, що міська влада робить все, аби забезпечити громадський порядок на вулицях Луцька. «Люди мають почувати себе безпечно виходячи з дому», - переконаний міський голова. У нічний час порядок на вулицях разом з працівниками міліції та внутрішніх військ патрулюють громадські активісти.

Усі служби, які забезпечують повноцінну життєдіяльність міста, працюють у нормальному режимі.

Розповів міський голова й про плани міста щодо ремонту доріг міста. За його словами, цьогоріч хочуть провести капітальний ремонт на 19 та охопити поточним ремонтом 57 вулиць міста. Крім того, у цьому році заплановано комплексний благоустрій 17 дворів.

Розповів Микола Романюк і про заходи, які планується провести у місті щодо відзначення 200-ї річниці від дня народження Тараса Шевчанка.

Ефір можна послухати тут.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ