Луцьк: вихованці клубів за місцем проживання змагалися у «Настільний хокей»

Луцьк: вихованці клубів за місцем проживання змагалися у «Настільний хокей»

01.03.14 09:48 0 880
27 лютого в приміщені шахово-шашкового клубу «Біла тура» міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів змагання з настільного хокею серед дівчат та юнаків клубів за місцем проживання. У змаганнях брали участь школярі 2000 року народження та молодші з семи клубів за місцем проживання.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» вже не один рік популяризує настільний хокей у місті Луцьку, який дуже люблять школярі та дорослі. Емоції учасників були не меншими, ніж на льодовій арені. Кількість прихильників цієї гри і їх майстерність щороку зростає.

Приємною новиною є й те, що у цьому році кожен клуб за місцем проживання отримає від міського центру для заохочення і з метою популяризації таких змагань ігровий комплект з настільного хокею.

Повертаючись до змагань, серед дівчат місця розподілились так: І місце – Валерія Блаженчук (клуб «Атлет»), ІІ місце – Мар’яна Палій (клуб «Одісей»), ІІІ місце – Софія Палаєвська (клуб «Лучеськ»). Серед хлопців призерами стали: І місце – Павло Ткачук (клуб «Лучеськ»), ІІ місце – Андрій Марцьоха (клуб «Стріла») і ІІІ місце – Дмитро Корнійчук (клуб «Лучеськ»).

Переможці змагань були нагороджені дипломами та сувенірами центру.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ( 720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд призначив 8 років ...
Наступна новина: У Львові запрацював ...

КОМЕНТАРІ