В Закарпатській області в Іршаві спільний патруль ДАІ з громадськими активістами затримав п'яного вогнеборця за кермом автомобіля

В Закарпатській області в Іршаві спільний патруль ДАІ з громадськими активістами затримав п'яного вогнеборця за кермом автомобіля

01.03.14 12:08 0 958
Протягом останнього тижня працівники Іршавського районного відділу міліції разом із громадськими активістами проводять патрулювання вулиць м.Іршави та населених пунктів Іршавського району.

Учора, під час чергування о 19.00 годині державтоінспектори ВДАІ Іршавського райвідділу разом із громадськими активістами у центрі м.Іршава для перевірки зупинили вантажний автомобіль під керування 30-річного мешканця м.Хуст, який без відповідних документів перевозив металобрухт. У ході перевірки чоловік не зміг пояснити походження вантажу, а тому даний автомобіль був поміщений на штафмайданчик. На даний час по даному факту працівники сектору державної служби по боротьбі з економічними злочинами проводять перевірку.

На вулиці вже було далеко за північ, коли правоохоронці разом із активістами помітили на дорозі автомобіль марки Mercedes–Vito, водій якого, побачивши патруль, трохи збільшив швидкість, що й стало причиною його зупинки. При розмові з водієм стало зрозумілим, що останній працює пожежником. У позаробочий час пожежник вирішив трохи відпочити і випив із друзями, як сам сказав, три пива, після чого повертався на своєму автомобілі додому. Водієві було запропоновано пройти освідчення на вміст алкоголю в крові. Як з′ясувалося, рівень алкоголю у крові водія склав 1,4 проміле.

Інспектори ВДАІ Іршавського РВ УМВС Василь Орешко та Віктор Ісак склали на водія адмінпротокол за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом особою у стані алкогольного сп′яніння). На даний час автомобіль вогнеборця знаходиться на штрафмайданчику Іршавського РВ УМВС.

Начальник Іршавського райвідділу підполковник Микола Куриця наголосив, що на даний час на території району активізовано проведення профілактичних заходів за участю громадських активістів, що сприяє стабільності і правопорядку в районі.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олімпійське лелеченя в ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ