В Закарпатській області розшук Павла Нагірного триває

В Закарпатській області розшук Павла Нагірного триває

01.03.14 17:32 0 961
Міліція продовжує розслідування резонансної автопригоди на Хустщині, де з вини посадовця загинули люди.

У зв’язку з постійним надходженням до УМВС України в Закарпатській області численних скарг мешканців Закарпаття щодо неефективного здійснення розшуку підозрюваного Нагірного П.І. у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ст.286 ч.3 Кримінального кодексу України, за фактом дорожньо-транспортної пригоди, у якій загинули Пригара Г.В. та Пригара В.В., інформуємо громадськість, що у ході проведення розслідування вжито та вживається комплекс заходів (у т.ч. слідчих та розшукових дій), спрямованих на встановлення місця переховування Павла Нагірного.

Його оголошено в міжнародний розшук, активізовано у цьому напрямку роботу по лінії Інтерполу.

На даний час слідством встановлено, що розшукуваний Павло Нагірний перетнув державний кордон з Угорською Республікою та в Україну не повертався. Разом з цим, відпрацьовується версія щодо перебування його у США в своїх близьких родичів.

Одночасно інформуємо, що за зверненнями громадськості Управлінням МВС України в Закарпатській області неодноразово проводились службові розслідування, за результатами яких до окремих працівників вживались суворі заходи дисциплінарного впливу.

Управління МВС області запевняє, що й надалі буде інформувати громадськість про результати розшуку Нагірного П.І.

У свою чергу, просимо мешканців краю повідомляти будь-яку інформацію про місце переховування підозрюваного, конфіденційність інформації гарантуємо.

Інформацію можна повідомити за тел.102, в Хустський МВ УМВС: тел. 4-35-55, в УМВС тел.61-45-70.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ