В Закарпатській області злодійкуватий приятель матері украв від її сина планшет

В Закарпатській області злодійкуватий приятель матері украв від її сина планшет

01.03.14 10:47 0 831
До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернувся батько потерпілого 3-класника, який повідомив про крадіжку від сина комп`ютерної техніки – планшета. Оперативники сектору кримінальної міліції у справах дітей встановили особу крадія, який, завітавши на чарку до матері неповнолітнього, «прихопив» з собою новенький гаджет.

Після розлучення батьків минуло близько двох років. З того часу 9-річна дитина виховувалась і проживала разом з батьком. На вихідні хлопчик приїжджав до матері в гості, однак після останнього візиту навряд чи подібні зустрічі матимуть продовження.

Того вечора, як і зазвичай, до непутящої матері завітали знайомі з сусіднього району – Свалявщини. Спільне між двома чоловіками і жінкою було одне - тяга до спиртного. Під час застілля «липкі на руки» чоловіки помітили, що у хлопця новий планшет. Дитина і сама вихвалялась довгоочікуваним подарунком від батька. Вибравши потрібну мить, один із гостей прихопив з собою гаджет і втік. Лише через деякий час у будинку помітили зникнення. А наступного дня звернулись за допомогою до правоохоронців.

Кілька днів знадобилось працівникам міліції, щоб вийти на згаданих гостей. Обидва виявились раніше судимими за майнові злочини. Наразі проти одного з них відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Як повідомила оперуповноважена відділення кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського МВ УМВС Марина Ільтьо, батько дитини тепер має намір ініціювати позбавлення матері-пиячки батьківських прав відносно їхнього 9-річного сина.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ