В Закарпатській області народна самооборона допомагає силовикам повернути довіру громадян

В Закарпатській області народна самооборона допомагає силовикам повернути довіру громадян

01.03.14 09:26 0 995
З 24 лютого 2014 року і дотепер в Іршавському районі Закарпаття бійці народної самооборони спільно з міліцією та Державтоінспекцією несуть охорону громадського порядку. Спільні патрулювання значно зменшили рівень злочинності в районі, про що свідчить статистика за останній тиждень.

Активісти жорстко дотримуються чинного законодавства. На даний час до загонів самооборони входить понад пів сотні бійців. Координатором штабу самооборони обрали відставного офіцера УМВС України Василя Габурая.

"Такі спільні патрулювання необхідні для забезпечення правопорядку в Іршаві та районі. Тільки за останні дні виявилено п'ять випадків керування автомобілем у нетверезому стані. Зазвичай інспектори за незначні порушення роблять тільки усні попередження.

Загони створено при місцевому осередку ВО "Свобода", вони є своєрідною гарантією відсутності корупції з боку працівників ДАІ та міліції. Наші скоординовані дії на чергуваннях відроджують довіру громадськості до правоохоронців", – прокоментував очільник Іршавської районної організації ВО "Свобода" Михайло Мочан.

Народна самооборона вже проводить 5-те чергування; вони відбуватимуться й надалі, тому активісти запрошують небайдужих мешканців району взяти участь у патрулюваннях для збереження спокою, стабільності та правопорядку на Іршавщині.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ