На Хмельниччині знищено 107 одиниць вибухонебезпечних предметів

На Хмельниччині знищено 107 одиниць вибухонебезпечних предметів

01.03.14 09:15 0 871
У с. Іванківці Городоцького району місцевий мешканець виявив 80 підозрілих предметів, ззовні схожих на боєприпаси. Про місце виявлення знахідок він повідомив на пункт зв’язку 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Городок.

На місце виявлення вибухонебезпечних предметів прибули сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Вони ідентифікували виявлені предмети. Ними виявились німецькі гранати М-39 часів війни. Небезпечні «дарунки війни» були вилучені та знищені в спеціально відведеному місці.

Під час ретельного обстеження прилеглої до місця знахідки території піротехніки виявилиhm ще 26 одиниць ручних гранат Ф-1 та 1 запал до гранати. Всі вибухонебезпечні предмети знищені шляхом контрольованого підриву 27 лютого о 17:30 у спеціально відведеному місці.

Крім того, рятувальники провели роз’яснювальну роботу серед населення про дії в разі виявлення вибухонебезпечних предметів та правила поводження з ними.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинські рятувальники ...

КОМЕНТАРІ