Івано-Франківщина:  в області виникло 8 пожеж, 1 людина загинула, 5 осіб врятовано, з них 3 – госпіталізовано, ще 7 осіб виведено на свіже повітря

Івано-Франківщина: в області виникло 8 пожеж, 1 людина загинула, 5 осіб врятовано, з них 3 – госпіталізовано, ще 7 осіб виведено на свіже повітря

01.03.14 15:54 0 918
27 лютого о 22:42 год. в Івано-Франківську по вулиці Слави Стецько виникла пожежа в одній із квартир на 2 поверсі двохповерхового житлового будинку. До місця пожежі було направлено рятувальників державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Івано-Франківська. Через сильне задимлення вогнеборцям довелося гасити пожежу за допомогою роботи ланок газодимозахисної служби. На місці пожежі рятувальниками врятовано 3 осіб - 77-ми, 75-ти та 48-років. Потерпілих з діагнозом «отруєння чадним газом» госпіталізовано в Івано-Франківську міську клінічну лікарню. Ще 7 мешканців будинку, з них двоє дітей (2-х та 5-ти років), рятувальники вивели на свіже повітря. Вогнем пошкоджено стіни, стелю квартири та побутове сміття на площі 25 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання в електромережі.

28 лютого о 00:01 год. в селі Княгиничі Рогатинського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, одяг, меблі, побутову техніку та пошкоджено перекриття будинку на площі 50 м.кв. На місці пожежі виявлено тіло загиблої 38-річної власниці помешкання. З місця пожежі в Рогатинську центральну районну лікарню в шоковому стані було доставлено дітей загиблої домогосподині: 15-ти та 12-ти років. Наразі діти знаходяться під наглядом медиків. Причина виникнення пожежі встановлюється.

27 лютого о 05:11 год. в місті Коломия Ст. Бандери виникла пожежа вхідних дверей в під’їзді одного із п’ятиповерхових житлових будинків. Рятувальникам, котрі прибули до місця виклику, через сильне задимлення довелося гасити пожежу за допомогою роботи ланки газодимозахисної служби. На пожежі із задимленого приміщення вогнеборцями за допомогою автодрабини з балкону четвертого поверху врятовано двох молодих людей віком 21-го та 24-х років. Вогнем знищено вхідні двері під’їзду житлового будинку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

27 лютого о 14:01 год. в селищі Заболотів Снятинського району на одному з обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено 30 кг. грубих кормів та пошкоджено перекриття будівлі на площі 1,5 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

27 лютого о 15:13 год. в селі Фитьків Надвірнянського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем пошкоджено стіну на площі 4 м.кв. та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Того ж дня, о 16:10 год. в селі Олешів Тлумацького району в одному із господарств сталася пожежа комплексу господарських будівель. Вогнем знищено стодолу та пошкоджено будівлю стайні на площі 30 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

27 лютого о 18:34 год. в селищі Делятин Надвірнянського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено покрівлю споруди та частково пошкоджено перекриття. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

Загалом з початку року виникло 283 пожежі, у вогні загинуло 19 осіб.

Управління ДСНС в області

Фото
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській обласній ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ