Прикарпатські ветерани ОВС виступили зі зверненням

Прикарпатські ветерани ОВС виступили зі зверненням

01.03.14 10:47 0 1010
Рада ветеранів підготувала звернення до всіх ветеранських організацій МВС України.

Підполковник міліції у відставці, заслужений артист України Володимир Коваленко оголосив звернення Ради Івано-Франківської обласної організації Асоціації ветеранів МВС України до ветеранських організацій органів внутрішніх справ. У документі ветерани закликають максимально використовувати потенціал найбільш активної частини ветеранів-правоохоронців, спроможних надати допомогу у відновленні авторитету української міліції та забезпеченні належного правопорядку у державі.

Голова профспілки атестованих працівників міліції, полковник міліції у відставці Володимир Бойдуник від імені своєї організації теж висловив стурбованість ситуацією, що склалася у країні. За його словами, довіра до міліції зараз настільки низька, що це призвело до того, що в певний період рядовий правоохоронець не міг з’явитися в громадських місцях у своїй формі через небезпеку його життю.

Також керівник нагадав про поставлене завдання новопризначеного очільника МВС України Арсена Авакова, згідно із яким найголовніше – це зберегти громадський порядок. Тож тепер правоохоронні органи залучили до патрулювання міста небайдужих громадян. Володимир Бойдуник зазначив також, що професійні дії керівника Івано-Франківського УМВС генерал-майора міліції Василя Фелика допомогли досягти компромісу з громадськістю. Так, під час усіх мирних акцій на протязі трьох місяців правоохоронці були виключно лояльними, не вдавалися до застосування сили, здійснюючи охорону громадського порядку, що підтвердило професіоналізм керівництва та особового складу.

Голова міської ветеранської організації Борис Головко розповів, що учасники їх організації відгукнулись на пропозицію міськвиконкому відновити роботу народних дружин. Тож тепер на опорні пункти та на патрулювання щодня заступають ветерани органів внутрішніх справ. «В умовах, що склалися, кожен повинен знайти свою частку корисної роботи в розбудові держави, - каже голова, - ми можемо надати професійну допомогу міліціонерам».

Колишні працівники міліції організували чергування ветеранів ОВС разом із міліцією, до якого були залучені найкращі із працівників.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ