ЗВЕРНЕННЯ Ради Івано-Франківської обласної організації Асоціації ветеранів 
МВС України до ветеранських організацій органів внутрішніх справ

ЗВЕРНЕННЯ Ради Івано-Франківської обласної організації Асоціації ветеранів МВС України до ветеранських організацій органів внутрішніх справ

01.03.14 08:08 0 794
ЗВЕРНЕННЯ

Ради Івано-Франківської обласної організації Асоціації ветеранів

МВС України до ветеранських організацій органів внутрішніх справ

Шановні колеги!

українська держава, український народ переживають нелегкий етап своєї історії. У цей час, як ніколи, всім нам потрібні згуртованість, єдність у прагненні зробити життя кожного громадянина кращим, гідним європейських стандартів, безпечнішим.

Ми, ветерани міліції Прикарпаття, усвідомлюємо, в яких непростих умовах втраченої довіри до людей у погонах, доводиться працювати нашим молодшим колегам. Тому, колишні працівники міліції вирішили надати посильну допомогу у забезпеченні правопорядку на вулицях Івано-Франківська. Ветеранська організація міліції обласного центру, підтримуючи ініціативу міської влади, організувала чергування ветеранів ОВС на громадських пунктах охорони громадського порядку. До цієї роботи залучені найбільш досвідчені офіцери міліції у відставці, які тривалий час працювали у підрозділах карного розшуку, слідства , дільничними інспекторами.

Звертаємося до усіх ветеранських організацій органів внутрішніх справ України максимально використовувати потенціал найбільш активної частини ветеранів-правоохоронців, спроможних надати допомогу у відновленні авторитету української міліції та забезпеченні належного правопорядку у державі.

Івано-Франківська обласна ветеранська організація

Асоціації ветеранів МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Військові комісаріати ...
Наступна новина: Чернівецька область: під ...

КОМЕНТАРІ