В Івано-Франківській області правоохоронці спільно із громадськими активістами затримали любителя наркотиків

В Івано-Франківській області правоохоронці спільно із громадськими активістами затримали любителя наркотиків

01.03.14 12:01 0 854
Правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, істотно впливають на стан криміногенної обстановки в цілому. Івано-Франківські міліціонери спільно з небайдужими громадянами активно протистоять цьому явищу, виявляючи та припиняючи все нові факти правопорушень, пов`язаних з обігом наркотиків. Особлива увага приділяється молодіжному середовищу.

Так, близько опівночі під час патрулювання нічними вулицями обласного центру сержанти патрульної служби спільно із активістами «Самооборони» помітили 29-річного місцевого жителя, який неодноразово потрапляв у поле зору працівників міліції.

Правоохоронці спільно з громадськими активістами, наблизившись до чоловіка, помітили, що він нервує і щось приховує. Після проведеної бесіди, під час поверхневого огляду з кишені штанів молодик витягнув паперовий згорток, в якому знаходилась порошкоподібна речовина білого кольору та гаманець в якому знаходилась частина таблетки. За словами чоловіка, наркотики він зберігав для особистого вживання, та не розраховував на те, що буде затриманий правоохоронцями.

Вилучені наркотичні речовини правоохоронці направили на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області. За цим фактом проводиться перевірка.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олімпійське лелеченя в ...

КОМЕНТАРІ