У Львівській області дрогобицькі правоохоронці відвідали соціально не захищені та малозабезпечені сім'ї

У Львівській області дрогобицькі правоохоронці відвідали соціально не захищені та малозабезпечені сім'ї

01.03.14 12:54 0 866
Працівники кримінальної міліції у справах дітей Дрогобицького міського відділу міліції спільно з працівниками служби у справах дітей Дрогобицької міської ради відвідали за місцем проживання соціально незахищені та малозабезпечені сім’ї, які потребують підтримки соціальних служб.

Соціально незахищені сім'ї знаходячись в складних соціальних умовах не спроможні повноцінно виконувати свої функції. Як правило, це малозабезпечені, багатодітні сім'ї, які мають дітей-інвалідів, батьків-інвалідів, а також сім'ї з неповнолітніми матерями, які опинилися у складних життєвих обставинах.

З метою запобігання негативним явищам у підлітковому середовищі працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Дрогобицького міського відділу міліції систематично проводять профілактичну роботу з соціально незахищеними категоріями сімей. Правоохоронці виявляють та вживають необхідні заходи реагування стосовно дорослих людей, які втягують дітей у злочинну діяльність пияцтво, наркоманію, проституцію.

Правоохоронці спільно з працівниками служби у справах дітей Дрогобицької міської ради проводять профілактичну роботу з сім’ями, у яких учиняється насильство відносно дітей. Виявляють факти ухилення батьків, передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання дітей. Міліціонери здійснюють ретельні перевірки способу життя та поведінки раніше судимих і звільнених з місць позбавлення волі та проводять профілактичну роботу з дітьми даної категорії та їх батьками, щодо попередження вчинення ними правопорушень.

Основною метою заходу - налагодження тісних контактів з громадськістю, органами місцевого самоврядування. Окрім того донести до населення, що для успішної боротьби зі злочинністю та підтримки належного громадського порядку необхідна підтримка суспільства. Значних успіхів можна досягнути у боротьбі зі злочинністю, якщо об’єднатись разом.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ