Призначення керівника УДСО Львівщини відбулося з урахуванням думки колективу підрозділу

Призначення керівника УДСО Львівщини відбулося з урахуванням думки колективу підрозділу

01.03.14 17:03 0 911
28 лютого 2014 року у Львові заступник начальника Департаменту Державної служби охорони при МВС України Владислав Красавін представив працівникам Управління ДСО при ГУМВС України у Львівській області нового керівника - майора міліції Андрія Петрика, який до цього обіймав посаду командира спецпідрозділу «Титан».

Цьому призначенню передували збори колективу управління – атестованого складу та інших працівників підрозділу.

Вони висловили побажання бачити на посаді начальника УДСО Львівщини не просто професіонала і досвідченого правоохоронця, а людину, яка користується безумовною довірою колективу. На їх думку, це сприятиме поліпшенню мотивації працівників ДСО до більш якісного виконання службових обов’язків і завдань по охороні об’єктів, захисту громадян і їх майна від протиправних посягань.

Керівництво Департаменту Державної служби охорони при МВС України, ознайомившись із аргументами ініціаторів таких кадрових змін, прислухалося до думки колективу, адже запропонований ними кандидат на посаду керівника УДСО має як значний досвід служби у ДСО Львівщини, так і користується значним авторитетом серед працівників підрозділу. Зокрема, за майже двадцять років служби в підрозділах ДСО 38-річний Андрій Петрик, який розпочав службу в лавах охорони у 1995 році звичайним міліціонером, обіймав чимало відповідальних посад, у тому числі керівних, систематично заохочувався за конкретні результати роботи.

Прес-служба Департаменту

Державної служби охорони

при МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку ЖКП № 7 за ...
Наступна новина: Квіт наказав задовольнити ...

КОМЕНТАРІ