Львівщина: проведення VII спеціалізованої виставки «Агротехніка -2014»

Львівщина: проведення VII спеціалізованої виставки «Агротехніка -2014»

01.03.14 11:24 0 842
5-7 березня 2014 у приміщенні виставкового центру «Шувар – Експо» (м. Львів вул.Хуторівка,4/б) проходитиме сьома сільськогосподарська виставка «Агротехніка – 2014»

«Агротехніка – 2014» – єдина у Західному регіоні виставка сільськогосподарської тематики, метою заходу є надання можливості сільськогосподарським підприємствам та фермерам підготуватись до початку посівного сезону.

Організатором виставки є фірма «ЕкспоЛьвів», яка має десятирічний досвід організації виставок та проводить у Львові дев’ять виставкових заходів щорічно. Для якісного проведення виставки «ЕкпоЛьвів» орендує нові сучасні просторі виставкові зали загальною площею 1500 м2. та відкритий майданчик.

Для забезпечення якісно-кількісної відвідуваності і присутності зацікавленої цільової аудиторії, організатором зібрано контактні дані сількогосподарських підприємств, агрофірм та фермерських господарств по семи областях Західного регіону. Серед очікуваних відвідувачів також представники підприємств що займаються технікою та запчастинами.

Запрошуємо долучитися до проведення навчально-практичних семінарів , які в рамках програми проводяться спільно з Департаментом агропромислового розвитку, Інститутом сільського господарства Карпатського регіону, Львівським національним аграрним університетом, Львівським обласним державним центром експертизи сортів рослин, Львівською аграрною дорадчою службою.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За крадіжку з автомобіля ...

КОМЕНТАРІ