У Львівській області рятувальниками врятовано життя 5 рибалок

У Львівській області рятувальниками врятовано життя 5 рибалок

01.03.14 15:32 0 829
28 лютого о 13:10 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що 5 людей на кризі Грушівського озера у с. Щеплоти Яворівського району потребують допомоги.

Згідно із повідомленням, близько 5 ранку семеро чоловіків, які є жителями с. Наконечне-1 та Наконечне-2, вирушили порибалити на озеро. Чоловіки не врахували погодні умови та на власний страх і ризик все ж вийшли на тонку кригу. Ближче до обіду чоловіки відчули, що крига почала активно вкриватися тріщинами. Рибалки спробували самостійно покинути водойму, проте на відстані близько 150 метрів від берега двоє з них провалилися у воду. На щастя, чоловіки самотужки змогли вибралися на берег. Один з щасливців зателефонував за екстреним номером «101» аби рятувальники врятували ще 5 друзів, які залишилися на кризі.

На порятунок горе-рибалок прибули рятувальники державного пожежно-рятувального поста смт. Немирів. Начальник підрозділу, капітан служби цивільного захисту Сергій Педченко, прихопивши із собою рятувальні мотузки та пожежну штурмову драбину, поповзом вирушив до відрізаних ламкою кригою людей. За допомогою драбини, яку для розподілення ваги людського тіла на більшу площу поклали на кригу, рятувальник по черзі доправив потерпілих на берег, де їх вже чекали лікарі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лучанин Павло Гордійчук ...
Наступна новина: В Луцьку бізнес допомагає ...

КОМЕНТАРІ