У Львівській області Ірина Сех виступає за відновлення повноважень територіяльних органів Мінекології

У Львівській області Ірина Сех виступає за відновлення повноважень територіяльних органів Мінекології

01.03.14 12:22 0 813
Народний депутат України від ВО "Свобода", голова Комітету Верховної Ради з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Ірина Сех вважає за необхідне відновити повноваження державних управлінь охорони навколишнього природного середовища в областях як територіальних органів Міністерства екології і природних ресурсів. Із таким клопотанням вона звернулася до Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка та міністра екології та природних ресурсів України Андрія Мохника.

Очільниця профільного парламентського комітету просить повернути обласним управлінням охорони навколишнього природного середовища функції та повноваження, передані раніше місцевим державним адміністраціям законом від 16.10.2012 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо оптимізації повноважень органів виконавчої влади у сфері екології та природних ресурсів, у тому числі на місцевому рівні)".

Зокрема, Ірина Сех пропонує затвердити нове Положення про Міністерство екології та природних ресурсів, яке передбачатиме повноцінне функціювання міністерства, його територіяльних органів та Державної екологічної інспекції України.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Коньков хоче попросити у ...
Наступна новина: Львів на вихідні. Афіша

КОМЕНТАРІ