У Львівській області перемишлянську районну раду очолив свободівець Микола Музичка

У Львівській області перемишлянську районну раду очолив свободівець Микола Музичка

01.03.14 13:26 0 909
27 лютого 2014 року на сесії Перемишлянської районної ради депутати обрали головою ради свободівця Миколу Музичку. За цю кандидатуру проголосувало 32 депутати з 54 присутніх на сесії.

Микола Музичка є головою Перемишлянської районної організації ВО "Свобода", очолював фракцію в Перемишлянській районній раді.

Виступаючи на сесії свободівець зазначив, що район тривалий час перебував під контролем Партії регіонів та їхніх сателітів. Внаслідок їхнього "господарювання" Перемишлянщина за різноманітними показниками займає останні місця в області. Новий голова районної ради зазначив, що серед пріоритетних напрямків розвитку району є сільське господарство, яким колись славилася Перемишлянщина, залучення інвестицій для підприємств, ремонт шкіл і народних домів, недопущення закриття лікарняних відділень та інше. Він запропонував створити громадську раду при райраді, в яку би увійшли найавторитетніші люди району, щоби постійно контролювати владу.

Нагадаємо, що 24 лютого під тиском громади керівництво Перемишлянської райдержадміністрації і районної ради написало заяви на звільнення. Перемишлянську районну раду досі очолював представник Партії регіонів Петро Бучок.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку небайдужі ...
Наступна новина: Євромайдан SOS досі шукає ...

КОМЕНТАРІ