До правоохоронців Львівщини надходять повідомлення про осіб, котрі постраждали під час подій у Києві

До правоохоронців Львівщини надходять повідомлення про осіб, котрі постраждали під час подій у Києві

01.03.14 08:36 0 722
За останню добу до правоохоронців Львівщини надійшло 14 повідомлень від лікарів медичних закладів міста Львова та області про осіб, котрі постраждали під час подій у місті Києві.

Зокрема такі повідомлення надійшли до Городоцького, Сокальського, Стрийського, Червоноградського міськрайвідділів внутрішніх справ Львівської області та Залізничного, Шевченківського райвідділів міста Львова.

Лікарі надають інформацію про звернення до медичних закладів людей, які отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості під час подій на Майдані у столиці.

За наявною інформацією, потерпілі звертаються з уламковими вогнепальними переломами, переломами кінцівок, опіками, інфікованими ранами, травмами голови та очей. Серед тих хто звернувся до лікарів наймолодшому 21 рік, найстаршому – 55 років.

Протягом останньої доби надійшло 10 звернень від мешканців Львівщини, 4 - від мешканців Донецької, Івано-Франківської, Тернопільської областей та міста Києва.

За інформацією лікарів, всім, хто звертається у медичні заклади області, надається відповідна медична допомога, при необхідності здійснюється госпіталізація.

За кожним повідомленням, яке надходить від медиків, виїжджає слідчо-оперативна група, з‘ясовуються обставини отримання ушкоджень, отримані дані вносяться протягом доби в Єдиний реєстр досудових розслідувань, відкривається кримінальне провадження.

Відповідно до чинного законодавства, у випадках коли громадяни звертаються за медичною допомогою з ушкодженнями, які могли бути отримані в результаті правопорушення або скоєння злочину, лікарі офіційно повідомляють про такі випадки правоохоронні органи.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ