Рівненщина: завершила навчання за напрямом

Рівненщина: завершила навчання за напрямом "Персонажна анімація" перша група слухачів

01.03.14 14:30 0 927
У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості завершила навчання перша група слухачів, які протягом трьох місяців опановували персонажну анімацію. Про актуальність курсу свідчить те, що кілька слухачів здобували знання навіть за власні кошти. Серед них – Андрій Філевский, який раніше навчався у першій в історії РЦПТО ДСЗ групі з тривимірного моделювання. Попрацювавши за отриманим фахом та зрозумівши перспективність напрямку, Андрій вирішив підвищити кваліфікацію ще раз. Адже у містах, де активно працюють ігрові або мультиплікаційні студії, є безліч вакансій.

персонажна анімація займає лідируючі позиції в програмній індустрії. Вона важлива при створенні сучасних фільмів, дозволяючи втілити всю повноту фантазії сценаристів додаванням у фільм фантастичних героїв і наділенням їх надлюдськими здібностями. Але найширше комп'ютерна анімація персонажа застосовується у виробництві мультфільмів. Мальовані мультфільми здебільшого відходять у минуле, їм на зміну приходять мультфільми, створені на комп'ютері. Крім цього, анімація персонажа зустрічається в комп'ютерних симуляторах складних і дорогих систем, наприклад, авіатренажерах або тренажерах управління космічними кораблями і станціями. У таких програмах необхідна найвища деталізація зовнішнього середовища і об'єктів управління, але головне, необхідно реалістично відображати самих учасників тренінгу (пілотів, космонавтів) та їхні. У таких програмних тренажерах від точності представлення самого анімованого персонажа і його рухів залежить корисність застосування програми в процесі навчання.

Аліна Лабунець зі Здолбунова також навчалася за власні кошти. Дівчина вирішила здобути затребуваний у наш час фах, а про навчальний заклад служби зайнятості дізналася з інформаційних повідомлень ЗМІ. Протягом трьох місяців вивчала моделювання, анімацію, освітлення сцен, рендер. Кожен слухач створив власний анімований персонаж, отримавши додаткову можливість роздрукувати його на 3D-принтері. Нині вона мріє влаштуватися на роботу до ігрової студії. Але розуміє, що перед цим слід попрацювати у режимі фрілансу, напрацювати портфоліо. Проте здобута професія – саме з тих, які дозволяють працювати віддалено, тому в майбутнє Аліна дивиться оптимістично. Тим більше, що під час навчання опанувала не лише тривимірне моделювання, але й основи друку створених моделей на 3D-принтері.

У навчальному закладі служби зайнятості вважають опанування професій ІТ-сфери дуже перспективним для отримання гідного місця праці.

Якщо ви хочете опанувати цей напрям, стати висококласним фахівцем, отримати можливість сталих заробітків, звертайтеся до Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за адресою: м. Рівне, вул. Пирогова, 8. Тел./факс 68-37-95.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: «Міліція ...
Наступна новина: "Зоря" планує зіграти 9-го ...

КОМЕНТАРІ