У Рівненській області у раніше судимого молодика здолбунівські оперативники виявили зброю, боєприпаси та наркотики

У Рівненській області у раніше судимого молодика здолбунівські оперативники виявили зброю, боєприпаси та наркотики

01.03.14 11:13 0 798
Минуло майже чотири місяці, як 28-річний мешканець с. П’ятигори Здолбунівського району звільнився з місць позбавлення волі, але і надалі продовжує йти злочинною стежкою.

Оперативники під час проведення оперативно-пошукових заходів неподалік ставків с. Богдашів Здолбунівського району виявили та вилучили у чоловіка саморобний пристрій, зовні схожий на револьвер, що призначений для стрільби патронами калібру 5,6 мм.

Як виявилося, жодних документів на неї молодик не мав.

Крім того, оперативники Здолбунівського РВ УМВС під час проведення огляду житла, в комині підсобного приміщення, знайшли поліетиленовий пакет з сухою подрібненою речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на марихуану, а також коробку з 22 патронами калібру 5,6 мм.

Усе вилучене направлено на проведення експертизи до НДЕКЦ при УМВС в Рівненській області.

— За даним фактом відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами) та за частиною 1 статті 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України, - зазначив начальник Здолбунівського РВ УМВС України в Рівненській області Олександр Панасюк. — Наразі триває досудове розслідування.

Ярослава НОГАЧЕВСЬКА,

Здолбунівський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ