відбулась нарада представників Управління ДСНС та представників організації роботодавців Тернопільської області

відбулась нарада представників Управління ДСНС та представників організації роботодавців Тернопільської області

01.03.14 10:39 0 877
28 лютого в Управлінні державної служби з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області відбулась нарада з організацією роботодавців Тернопільської області. Нараду проводив заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Борис Береза.

Участь у заході взяли представники громадських організацій, начальники відділів (секторів) відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Управління та відділу організації заходів цивільного захисту та інші.

На нараді обговорювали питання взаємодії по напрямках забезпечення пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту, покращення умов роботи підприємців, недопущення випадків корупції. Слухали голову Організації роботодавців Тернопільської області Караванського Олега Івановича, підполковника служби цивільного захисту Сергія Лукачика та інших.

На завершення вирішили залучити представників Управління ДСНС України у Тернопільській області до участі у конференціях, нарадах, зустрічах з підприємцями та представниками громадських організацій для участі роз’яснення нормативних документів, щоб уникнути подальших суперечок та судових справ, а також розробити та підписати угоду про співпрацю між Управлінням ДСНС у Тернопільській області та Організацією роботодавців Тернопільської області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська міськрада ...
Наступна новина: Волинь: керівництво УМВС в ...

КОМЕНТАРІ