Військові комісаріати Тернопільщини вже приписали до призовних дільниць понад 80% юнаків

Військові комісаріати Тернопільщини вже приписали до призовних дільниць понад 80% юнаків

01.03.14 08:07 0 678
На Тернопільщині проводяться заходи щодо приписки юнаків 1997 року народження при районних військкоматах. Кожного юнака відповідного віку викликають до військових установ, де вивчають на предмет придатності до військової служби. Повідомляє західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

Як повідомили в обласному військовому комісаріаті, цього року на призовних дільницях районних військкоматів, на військовий облік планується поставити понад 6600 юнаків.

– Триватиме приписна кампанія до 31 березня, – повідомив начальник відділу обліково-призовної роботи – заступник Тернопільського обласного військового комісара з призову підполковник Олег Денисюк, – під час цього загальнодержавного заходу юнаки пройдуть медичні комісії, їхні морально-ділові та фізичні якості будуть вивчені психологами й офіцерами військкоматів.

Варто зазначити, що ще до початку приписної кампанії особовим складом військових комісаріатів Тернопільщини проведено ряд підготовчих заходів. Зокрема, проведено заняття з особовим складом, які залучаються до приписки тернополян, складено списки юнаків, яким у 2014 році виповнюється 17 років, графіки проведення засідань комісій з питань приписки, сформовано особові справи призовників. Результат проведеної підготовчої роботи говорить сам за себе – з початку приписної кампанії майже 5500 юнаків, або понад 80% від загальної кількості вже пройшли приписку до призовних дільниць області. Щоправда, придатними до військової служби визнано близько 4000 тернополян. Майже 400 юнаків зняли з військового обліку через незадовільний стан здоров’я, сімейні обставини тощо. Решту тернополян було відправлено на додаткові медичні дообстеження, або лікування.

Слід додати, що у період приписних кампаній офіцери військкоматів проводять також роз’яснювальну роботу щодо вступу тернополян до вищих військово-навчальних закладів та проходження військової служби за контрактом.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: ЗВЕРНЕННЯ Ради ...

КОМЕНТАРІ