Тернопільські міліціонери разом з громадськістю обговорили форми співпраці

Тернопільські міліціонери разом з громадськістю обговорили форми співпраці

01.03.14 11:57 0 876
Охорона громадського порядку – спільна справа. Про це йшлося на зустрічі правоохоронців з представниками обласної та міської ради, членами громадських формувань, об’єднань, активістами. Зібрання відбулося в обласному управлінні внутрішніх справ.

Присутні обговорили форми дієвої та ефективної взаємодії міліціонерів з громадськістю, узгодили план спільних дій щодо підтримання належного рівня правопорядку в області.

На початку зібрання до учасників звернувся капелан Самооборони Майдану Тернопільщини, отець Іван Гуня. Священик закликав усіх до терпимості, витримки, взаєморозуміння та конструктивного діалогу.

Як відмітив у своєму виступі голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець, влада та громадськість краю зацікавлена у тому, щоб в області панував спокій, люди почували себе у безпеці. Домогтися цього можна лише, об’єднавши зусилля міліції та населення.

Представники громадських об’єднань та активісти зазначали, що готові спільно з міліціонерами патрулювати вулиці, стежити за безпекою на автошляхах та робити усе, аби підтримувати належний правопорядок в області. На думку виступаючих, потрібно виробити новий формат співпраці, який приносив би результат. На даному етапі важливо, щоб правоохоронці повернулися на вулиці міста у форменому одязі та їхня робота надалі відбувалася спільно з громадськістю.

Міліціонери також виклали своє бачення щодо останніх подій, які відбулися в області, та підтримали ініціативу залучення громадськості до своєї роботи.

Насамкінець учасники зібрання домовилися цієї неділі зустрітися на Театральному майдані Тернополя. Священнослужителі проведуть спільну молитву, після чого відбудеться урочистий інструктаж перед заступанням на охорону громадського порядку міліціонерів та членів громадських формувань.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині громадяни ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ