Тернопілля: «Міліція повинна виконувати свої обов’язки і бути з народом»

Тернопілля: «Міліція повинна виконувати свої обов’язки і бути з народом»

01.03.14 14:29 0 977
Про це наголосив голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець на ініційованій ним зустрічі з особовим складом обласного управління МВС.

«Не викликає сумніву той факт, що держава повинна мати міліцію, основним завданням якої є забезпечення громадського порядку та спокою у кожному селі, селищі чи місті. І влада, і ви як правоохоронці зацікавлені в одному – хаосу у місті та області не повинно бути, – наголосив Василь Хомінець. – Проблема в тому, що правоохоронні органи стали заручниками системи, каральним її органом до тих, хто думає по-іншому. Ті, хто виконував злочинні накази, не мають морального права бути в органах, які повинні захищати людей. Ті, хто покривав злочинців, змушував підлеглих до неправомірних дій також не мають ані морального, ані законного права обіймати певні посади та бути на службі у народу. Такі працівники УМВС однозначно не пройдуть переатестацію, яка обов’язково буде».

Натомість, наголосив Василь Хомінець, правоохоронці, які чесно та віддано виконували свій професійний обов’язок, неодмінно будуть мати і підтримку, і допомогу у несенні служби від громадських активістів, що долучаються до забезпечення правопорядку у місті та області. «Знаю, що чесних та порядний міліціонерів є багато. Закликаю вас одягати форму і приступати до виконання своїх професійних обов’язків. Спільними зусиллями ми зуміємо подолати той негатив щодо міліції. У цьому зацікавлена і влада, і громада, і, переконаний, самі правоохоронці».

….

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Карпати" та "Буковина" ...
Наступна новина: Рівненщина: завершила ...

КОМЕНТАРІ