На Тернопіллі проти очільників Збаразької "Свободи" розв'язано брудну кампанію

На Тернопіллі проти очільників Збаразької "Свободи" розв'язано брудну кампанію

02.03.14 09:18 0 1399
Не минуло й тижня відтоді, як свободівці організовували поїздки до помешкання голови районної організації Партії регіонів, а тепер проти організаторів цих акцій у Збаражі розгорнули цілу брудну кампанію. Днями у соцмережах на сторінці "Збараж: інтриги, скандали, розслідування", з посиланням на яку подавали інформацію інтернет-сайти Тернопілля, оприлюднено список "симпатиків Партії регіонів". У ньому – кілька тисяч прізвищ мешканців району. В зазначених списках є багато прізвищ, які в дійсності не мають відношення до "регіоналів". Складання цього реєстру провокатори приписують місцевим свободівцям, які насправді не причетні до його створення чи оприлюднення.

"Звинувачення в складанні і оприлюдненні списків без жодних на це підстав покладають на свободівців. А враховуючи, що у тих списках є люди, які не мають жодного відношення до Партії регіонів, таким чином кидають тінь на чесних порядних людей. Члени ВО "Свобода" не причетні до оприлюднення цих провокативних списків. А всі чутки про причетність націоналістів поширюють лише для того, щоби розсварити громаду району та членів партії, які не один рік ведуть боротьбу з окупаційним режимом.

В Україні розпочався процес люстрації, яка й має встановити, хто є злочинцем та прислужником режиму, а хто ні", – зазначив голова Збаразької районної організації ВО "Свобода" Юрій Дмитришин.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Польщі католики і ...

КОМЕНТАРІ