Кабмін ліквідував Міндоходів, відтворивши державну податкову службу і Держмитслужбу

Кабмін ліквідував Міндоходів, відтворивши державну податкову службу і Держмитслужбу

02.03.14 12:41 0 1041
Уряд України ухвалив рішення про ліквідацію Міністерства доходів і зборів країни, підпорядкувавши утворені на базі міністерства податкову і митні служби Міністерству фінансів України. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як повідомив міністр фінансів України Олександр Шлапак журналістам, таке рішення було ухвалено на засіданні Кабінету Міністрів у суботу.

«Уряд ухвалив досить мудре рішення... До не ліквідовано податкову службу і митницю. І тому нам було простіше призупинити ліквідаційну процедуру за цими двома підрозділам, ліквідувавши міністерство», − повідомив Шлапак.

Міністр фінансів наголосив, що таким рішенням уряд фактично відновив Державну податкову службу та Державну митну службу, які вже мають свої статути, положення про роботу і штатний розклад.

Шлапак наголосив, що наразі невідоме місцезнаходження екс-міністра доходів і зборів України Олександра Клименка, і його заступників. Тільки заступник міністра доходів і зборів Андрій Ігнатов власноруч написав заяву про звільнення і навідріз відмовився очолити державну податкову службу на перехідний період.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ