Начальник Державтоінспекції України запрошує громадян до співпраці

Начальник Державтоінспекції України запрошує громадян до співпраці

02.03.14 17:20 0 1314
Анатолій Сіренко, начальник Департаменту ДАІ МВС України пропонує громадянам відкритий діалог. Всі бажаючі можуть прийти на прийом до очільника Державтоінспекції, висловити свої зауваження та пропозиції щодо поліпшення роботи ДАІ.

Особисте спілкування, вважає начальник ДАІ, дозволить подивитися на роботу служби очима пересічного громадянина, більш широко виявити недоліки та проблемні питання, які потребують нагального вирішення.

«Ми повинні почути людей та розпочати плідну співпрацю з громадськістю. Саме відкритий діалог з людьми є дієвим кроком до відновлення довіри до міліції, - зазначає Анатолій Сіренко. У громадян є чимало пропозицій щодо поліпшення взаємовідносин між працівниками ДАІ та водіями, ефективності організації дорожнього руху в столиці та регіонах, змін до законодавства у сфері безпеки дорожнього руху, використання нових форм роботи з профілактики аварійності тощо».

Особисто поспілкуватися з керівником Державтоінспекції України, або ж записатися на прийом громадяни можуть за телефоном: (044)272-57-52.

ДАІ МВС України

Прес-служба Департаменту
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинянам не вдалося ...
Наступна новина: Що собою представляє ...

КОМЕНТАРІ