Тернопільські міліціонери вкотре зустрілися з громадськістю

Тернопільські міліціонери вкотре зустрілися з громадськістю

02.03.14 14:13 0 988
У суботу, 1 березня, в приміщенні обласного управління внутрішніх справ відбулася зустріч працівників міліції з керівниками області, представниками політичних партій, духовенства, членами громадських формувань, активістами. На заході також були присутні голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець та депутат Верховної Ради України Олексій Кайда.

Присутні зібралися, аби обговорити стан взаємодії правоохоронців з громадськими організаціями щодо забезпечення належного рівня правопорядку в області.

Почався захід з приємної події – правоохоронці привітали з перемогою олімпійську чемпіонку з біатлону, тернополянку Олену Підгрушну, яка теж завітала на зустріч з правоохоронцями.

Сторони акцентували увагу на необхідності посилення співпраці правоохоронців з громадськістю. Основне завдання зараз забезпечити мир і спокій в області, не допустити скоєння злочинів і масових заворушень на території краю.

На зібранні особовий склад міліції області запропонував підготувати звернення до Міністра внутрішніх справ України, в якому викласти власне бачення щодо критеріїв відбору кандидатури на посаду керівника Тернопільської міліції. Враховуючи побажання та пропозиції присутніх, колектив запропонував винести на обговорення з громадськістю області кілька претендентів на цю посаду. Після узгодження кандидатів з громадськими організаціями та жителями області на Майдані буде надано пропозицію на розгляд керівництва МВС України.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: Кияни вимагають зупинити ...

КОМЕНТАРІ