Ужгородські міліціонери розшукують розбійників

Ужгородські міліціонери розшукують розбійників

02.03.14 13:58 0 869
Міліціонери розшукують молодиків, які вчинили розбійний напад на помешкання екс-ректора одного з навчальних закладів області.

Вчора, до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення від 23-річного мешканця міста про те, що близько 23-ї години, троє невідомих чоловіків в масках вчинили розбій на будинок його батька.

На місце події негайно виїхала слідчо - оперативна група міськвідділу міліції. З‘ясувалося, що зловмисники на «діло» йшли підготовлені: маски, рукавиці, чорні куртки та штани, військові чоботи (берци), з озброєння – предмети схожі на пістолети.

Розбійники, проникли до будинку потерпілих через незачинені двері тераси на першому поверсі. Одразу потрапили до кухні, де знаходився екс-ректор одного з навчальних закладів області з дружиною. Під загрозою застосування предметів схожих на пістолети, вимагали у господарів– гроші та цінні речі. Не отримавши бажаного, вони попрямували на другий поверх будинку, де в кімнаті знаходився син потерпілих, який почувши шум в помешканні не розгубився, а вчинив несподіваний активний опір зловмисникам. Інший злочинець, захищаючи свого співучасника, вистрелив потерпілому в живіт та зірвав з шиї золотий ланцюжок. Після цього нападники втекли у невідомому напрямку.

На щастя ніхто з родини не постраждав, тільки обійшлися переляком. Ймовірно, злочинці використовували пневматичну зброю. Наразі міліціонерами вживаються заходи щодо встановлення осіб злочинців та їх затримання.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 КК України (розбій поєднаний з проникненням у приміщення) санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Тернопільські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ