Роман Навроцький: Не час ділити посади, коли Росія вводить на нашу територію війська

Роман Навроцький: Не час ділити посади, коли Росія вводить на нашу територію війська

03.03.14 11:11 0 760
Зараз надзвичайно складний період для України. Не встигли ми ще до кінця відвоювати свою державу у бандитської влади, як на наші землі уже відкрито зазіхає Росія. Наш сусід-загарбник переходить усі межі: українців ущемляють у їхніх правах, до Криму прибули бронетранспортери, штурмові гелікоптери з РФ, на півострів доставили військову техніку, яка потрібна, щоб не дати громадянам України відстояти свою територію. Введення цієї спецтехніки на наші землі – це відкрита агресія, спрямована на те, щоб змусити нас не піднімати бунту, коли Росія відбиратиме в України Крим. Зараз у нас є пряма загроза втратити велику частину нашої держави, якщо не боронитимемо автономну республіку від нападу ворогів.

На мою думку, Росія через проведення Зимових олімпійських ігор проґавила момент, коли українці перемогли злочинний режим, і, зрозумівши, що програє битву, вирішила терміново надолужити втрачене, тому зараз і почала інтенсивно допомагати кримським чиновникам "захищатися" від мирних українців. Під час подій Майдану, коли гинули сотні невинних, країни Європи і Америки не втручалися у справи України, а тут – небачене зухвальство: на вимогу кількох осіб з півострова Росія вводить свої війська на територію іншої держави!

Прикро, що у час цієї запеклої боротьби за свободу України чимало людей переймаються тільки тим, щоб зайняти чиновницьке крісло, забезпечити собі сите майбутнє, дбають тільки про свою шкуру. Зараз не час торгуватися за місце під сонцем!

Тому закликаю громадян: перше – бути єдиним народом з однією метою – зберегти Україну цілісною і надалі її розвивати; друге – шукати, як захистити Крим і його жителів від захоплення, зосередити на цьому усі сили; третє – претендувати на керівну відповідальну посаду лише з наміром працювати на благо України; і четверте – не допустити до влади псевдопатріотів, які лобіюватимуть інтереси Росії.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Церковні діячі України ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ