Обласна рада одноголосно прийняла рішення “Про суспільно-політичну ситуацію в Україні”

Обласна рада одноголосно прийняла рішення “Про суспільно-політичну ситуацію в Україні”

03.03.14 10:38 0 826
Представники усіх присутніх в сесійній залі фракцій обласної ради, засудили мілітариські дії РФ та звернулись до краян із закликом до мобілізації та зберігати спокій, витримку та толерантність, а також згуртуватися перед воєнною загрозою.

Сесія прийняла рішення:

1. Прийняти звернення депутатів Тернопільської обласної ради з приводу суспільно-політичної ситуації в Україні (додається).

2. Підтримати Постанову Верховної Ради України від 28 лютого 2014 року № 831-VII «Про Звернення Верховної Ради України до держав-гарантів відповідно до Меморандуму про гарантії безпеки у зв’язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї».

3. Звернутися до виконуючого обов’язки Президента України Турчинова О.В., Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України:

3.1. Активізувати дипломатичну роботу щодо забезпечення державами-гарантами Меморандуму про гарантії безпеки у зв’язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї.

3.2. Невідкладно забезпечити призначення керівників місцевих органів виконавчої влади та правоохоронних структур, у тому числі Тернопільської обласної державної адміністрації.

4. Дане рішення надіслати до вищого керівництва держави, обласних рад та опублікувати в засобах масової інформації.

У зверненні, яке прийняв депутатський корпус, йдеться: “Заради миру в країні, заради громадського спокою, вважаємо, що поки ще не пізно, провісники військового конфлікту мають зупинитись, на відповідні дії очікуємо і від світової спільноти. Маємо розуміти – локальний військовий конфлікт у центрі Європи – неможливий!”

Звернення депутатів

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Приватбанк» ...

КОМЕНТАРІ