"Таврія" залишає Крим, легіонери втікають

03.03.14 09:36 0 1210
Півзахисник "Таврії" Густав Свенссон в інтерв'ю шведській пресі заявив, що через останні події в Криму, команда залишає Україну. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Нагадаємо, що Росія ропочала військову інтервенцію в Криму і фактично оголосила війну Україні.

"Після шніх спарингів ми підемо в автобус і відправимося в найближчий аеропорт, щоб покинути Україну. Куди полетимо? Однозначно відповісти не можу. Легіонери, напевно, повернуться на батьківщину, а інші футболісти відправляться в Туреччину, де продовжать підготовку. Що стосується безпосередньо мене, то я ще не вирішив, куди полечу. Але пріоритет у мене один - покинути Україну.

Чи страшно мені? Так, є трохи. Є присутнім тривожний і панічний настрій, оскільки я не знаю, чи безпечно на дорогах. Адже нам належить ще дістатися до аеропорту на автобусі. Сподіватимемося, що все буде добре.

Навколо Сімферополя кругом знаходяться військові, я бачив декілька військових машин. Але в самому місті досить спокійно. Я намагаюся залишатися спокійним і зібраним, щоб зробити правильний вибір і не наробити дурниць. Сподіваюся, уранці ми залишимо Україну, - цитує гравця footboom.com з посиланням на Sport Bladet.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Едмар підтвердив, що в ...
Наступна новина: У Тернополі відбулося віче, ...

КОМЕНТАРІ