В Луцьку футзальні баталії юних футболістів, присвячені Дню захисника Вітчизни

В Луцьку футзальні баталії юних футболістів, присвячені Дню захисника Вітчизни

03.03.14 13:35 0 816
Упродовж вихідних днів в спортивному залі НВК № 24 – технологічний ліцей вирували баталії юних футболістів 2001-2002 років народження.

Комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради, Федерація футболу міста Луцька за сприянням координатора міжнародного проекту «Fair Play – Чесна Гра!» в нашому місті Віктора Єзерського провели турнір з міні футболу, присвячений Дню захисника Вітчизни, який було перенесено за трагічних подій в нашій державі.

Змагання юних футболістів стали продовженням реалізації національної інформаційної кампанії «Не Дай СНІДу Шанс!» «Fair Play – Чесна Гра», який активно реалізується у нашому місті.

У турнірі брали участь вихованці дитячо – юнацьких спортивних шкіл з смт. Іваничі, Рожище, Ківерці, а також юні футболісти ДЮФШ «Волинь 2001» і з Луцьких загальноосвітніх навчальних закладів № 4, 11, 24 і 26.

Турнір проходив у два етапи. На першому етапі, шляхом жеребкування, команди були поділені на дві групи і зіграли в одне коло кожна з кожною, щоб визначити переможця.

В перший день, у групі А, завдяки двом перемогам над своїми суперниками, перемогу святкувала команда рожищенської ДЮСШ. Другими, завдяки кращій різниці забитих і пропущених м’ячів, стали ківерчани. Треті – юні футболісти з Іванич, а четверті – учні Луцької гімназії № 4 імені Модеста Левицького.

В групі В, здобувши три переконливі перемоги над своїми суперниками, на першій сходинці - юні футболісти «Волинь - 2001». Друге місце у футболістів ЗОШ № 11 з обласного центру. Треті – команда Луцької НВК № 26, а четверті - господарі турніру – команда НВК № 24.

На другому етапі (плей-офф) у першому поєдинку команда ДЮСШ «Волинь - 2001» (тренер Олександр Стадніцький) впевнено переграла своїх однолітків з Ківерців (тренер Віктор Люпа ) з рахунком 4:1.

У другому поєдинку вихованці Рожищенської ДЮСШ (тренер Степан Наконечний) перемогли з рахунком 3:1 команду ЗОШ № 11 (вчитель Христофор Парпуланський) з міста Луцька.

Матч за третє місце між командами Луцької ЗОШ № 11 і ДЮСШ (Ківерці) завершився перемогою ківерчан 5:3.

Фінальний матч між командами ДЮСШ (Рожище) і ДЮФШ «Волинь - 2001» став окрасою турніру. Довго команди боролися на зустрічних курсах. Першими, на восьмій хвилині першого тайму відкривають рахунок рожищани. Надалі боротьба загострюється з обох сторін. Лише у другому таймі, за дві хвилини до закінчення матчу, лучани зрівнюють рахунок. Всі в очікуванні нічиєї і післяматчевих пенальті. Проте два гострих випади у виконанні юних лучан, завершуються результативним взяттям воріт і в результаті перемогою з рахунком 3:1.

На урочистому закритті турніру заступник голови міського спорткомітету Юрій Волинець і голова Федерації футболу міста Луцька Василь Кохановський нагородили переможців та призерів турніру дипломами, кубками і медалями відповідних ступенів, а координатор міжнародного проекту «Fair Play – Чесна Гра!» в місті Луцьку Віктор Єзерський нагородив команду ЗОШ № 11 кубком і медалями «Fair Play – Чесна Гра!» за волю до перемоги.

Організатори змагань нагородили і кращих гравців турніру:

- воротаря – Максима Новосада – ДЮСШ (Рожище);

- захисника – Антона Качина – ДЮФШ «Волинь - 2001»;

- нападника – Дениса Троцько – ЗОШ № 11;

- бомбардира – Давида Бабіча – ДЮСШ (Ківерці), який забив – 10 голів.

Також подякою комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради, за чітке суддівство міських змагань з міні футболу, був нагороджений футбольний арбітр Григорій Силюк, а призом від Федерації футболу міста і футбольного клубу «Волинь», за допомогу і сприяння в організації і проведенні спортивно-масових заходів в місті Луцьку, координатор міжнародного проекту «Fair Play – Чесна Гра!», вчитель фізичної культури НВК № 24 Віктор Єзерський.

Комітет по фізичній культурі та спорту

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Депутат Держдуми ...

КОМЕНТАРІ