Ірина Сех очолила Львівську обласну державну адміністрацію

Ірина Сех очолила Львівську обласну державну адміністрацію

03.03.14 15:39 0 754
Голову Львівської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірину Сех призначено на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації. Про це йдеться в Указі виконувача обов'язків Президента України, Голови Верховної Ради України Олександра Турчинова, оприлюдненому 2 березня 2014 року.

Ірина Сех народилася у Бродівському районі на Львівщині. Закінчила Тернопільський педінститут та факультет правознавства Львівського національного університету ім. Івана Франка. Упродовж двох каденцій була депутатом Львівської обласної ради. Очолювала фракцію ВО "Свобода" у Львівській обласній раді та керувала депутатською комісією екології, природних ресурсів та рекреації.

На виборах 2012 року до Верховної Ради України перемогла в 119-му мажоритарному виборчому окрузі, отримавши прихильність 65% виборців. У парламенті очолила Комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи. Є автором або співавтором 17 законопроектів та низки постанов.

Одружена, разом з чоловіком виховують дочку Дарину.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ