У Львівській області у Стрию правоохоронці припинили злочинну діяльність наркоторговця

У Львівській області у Стрию правоохоронці припинили злочинну діяльність наркоторговця

03.03.14 16:11 0 706
Стрийські правоохоронці затримали місцевого мешканця, який займався торгівлею наркотичних засобів. Так звану торгову точку та наркопритон «підприємець» облаштував у власному помешканні.

Як встановлено наркозалежні особи за черговою дозою наркотику приходили до квартири, що знаходиться в одному зі спальних мікрорайонів міста. 52-річний чоловік реалізовував їм таблетки, які згідно висновку експерта містять наркотичний засіб – бупренорфін. Окрім цього, наркоділок надавав своє помешкання наркозалежним особам для незаконного вживання наркотиків.

У ході досудового слідства працівники міліції у повному обсязі задокументували злочинну діяльність зловмисника, що дало змогу на законних підставах його затримати.

«Слідчі Стрийського міськвідділу міліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1,2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збутнаркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч.1 ст.317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення з цією метою) Кримінального кодексу України. Зловмисник перебуває під вартою»,- розповів начальник Стрийського міськвідділу міліції підполковник міліції Василь Кулик.

Вчинене карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Головою Львівської ...

КОМЕНТАРІ