Чернівецька область: протягом останніх 3 діб виникло 5 пожеж

Чернівецька область: протягом останніх 3 діб виникло 5 пожеж

04.03.14 09:53 0 743
28 лютого у Чернівцях по вул. Московської Олімпіади горіли 2 автомобілі «Мерседес». За лічені хвилини на місце події прибуло рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 2 обласного центру. Першочерговим завданням бійців ДСНС було недопущення подальшого розповсюдження вогню, адже поруч із місцем виникнення пожежі знаходилися ще 2 легкові автомобілі та 1 будівля. Рятувальники запобігли подальшому розповсюдженню вогню. Вогнеборці врятували від знищення 2 легкові автомобілі та 1 будівлю.

2 березня на спецлінію 101 обласного центру надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вул. Гусятинській. Загорання виникло на горищі будинку. Дерев’яні конструкції будівлі сприяли швидкому поширенню вогню, тому на момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів полум’я поширилося на площу 80 кв.м.. Рятувальники оперативно локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому рятувальники ліквідували пожежу. Вогнем частково знищено покрівлю та перекриття даху, закопчено стіни. Завдяки оперативним діям вогнеборців від знищення вдалося врятувати житловий будинок.

Всього за останні 3 доби у Чернівецькій області сталося 5 пожеж, на яких вогнеборці врятували від знищення 3 будівлі та 2 легкові автомобілі. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Люди живим щитом ...

КОМЕНТАРІ